پیغام خطا

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls در _menu_load_objects() (خط 579 از /home/andishepooyan/public_html/includes/menu.inc).

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

 

پناهندگی در مفهوم حقوقی خود به معنی مهاجرت و جا به جایی از کشور خود به کشور دیگری است و علت آن  فرار از مشکلات و احتیاج به حمایت و پشتیبانی کشور مقصد است . دلایل زیادی برای پناهندگی وجود دارد که متقاضی باید اثبات نماید در کشور محل سکونت خود به دلایل اجتماعی ، مذهبی ، سیاسی و... مورد آزار و اذیت قرار گرفته است و یا کشور در حال جنگ است و خطری مورد توجه فرد قرار دارد. شایان ذکر است که هر خطر و یا تهدیدی که صحت آن مورد شک باشد و به عنوان بهانه ای باشد، نمی تواند حق پناهندگی در آن کشور تلقی گردد.

برای مثال افرادی که از لحاظ قانونی ( به غیر از موارد سیاسی ) در کشور خود متهم به جرایمی علیه اشخاص و... باشند و یا سابقه ای داشته باشند و برای فرار از قانون کشور این موضوع را به عنوان پناهندگی مطرح نمایند ، درخواست آنها قابل قبول نبوده و کم لم یکن تلقی می گردد.

در این راستا حتما می بایست تمام شروط و زمینه لازمه برای پناهندگی در کشور آلمان رعایت گردد و بدون شک با وکیل پناهندگی مشاوره اخذ گردد.

 

پناهندگی در آلمان

 

کشور آلمان به دلیل توانایی و شرایط مطلوب اقتصادی ، جزو کشورهای پیشتاز و مهاجر پذیر در میان سایر کشورهای دنیا قلمداد می گردد. تقریبا می توان اظهار نمود که 20 درصد از جمعیت آلمان را مهاجرین و پناهندگان تشکیل می دهند.

موسسه اعزام دانشجو اندیشه پویان دکتر عابدیان به ارائه خدمات مشاوره ای در این زمینه می پردازد.

 

آمار نشان می دهد کشور آلمان بالغ بر 80 میلیون جمعیت دارد که از سال 1999 میلادی تا 2018 میلادی تقریبا 20 میلیون نفر به آلمان مهاجرت داشته اند.شایان ذکر است که تا سال 2015 میلادی ، تعداد درخواستهای پناهندگی از طرف مهاجرین ایرانی بالغ بر 125000 نفر بوده است.

اما این رقم اندکی در برابر پرونده های رسیدگی شده در رابطه با مهاجرین سوری و عراقی و.. می باشد ، اداره مهاجرت آلمان تخمین زده است که بالغ بر 1 میلیون درخواست بین سالهای 2015 تا 2017 از این اتباع دریافت نموده است.

 

 اقامت در آلمان

 

موارد متعددی برای مهاجرت به کشور آلمان وجود دارد که می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

-سرمایه گذاری و اشتغال زایی

- مهاجرت کاری : برای مهاجرت از طریق کار می توانید اینجا را مطالعه نمایید.( امکان کار کارگری نیز در آلمان برای خارجیان وجود دارد)

-اقامت تحصیلی و دانشجویی : برای اطلاعات بیشتر در این مورد اینجا را کلیک نمایید

- ازدواج با شهروند آلمانی

- پناهندگی: از دو طریق می توان درخواست پناهندگی به کشور آلمان ارائه نمود : 1- رسیدن به کشور آلمان و ارائه درخواست 2- از طریق نهادهای قانونی در کشوری ثالث.

 

ایرانیانی که قصد درخواست پناهندگی در کشور آلمان را داردند حتما باید با مشاوره ی متخصصین در این زمینه راه خود را پیش ببرند تا در روند و عرف های اداری دولت آلمان به مشکلی برنخورند.

 

در قدم اول پس از رسیدن به آلمان ، شخص می بایست به اداره فدرال و مهاجرت و پناهندگی رجوع کند و مصاحبه ای را به تحقق برساند. درمتن ذیل به سوالاتی در مصاحبه پناهندگی اشاره می شود:

1-به چه علت کشور خویش را ترک کردید؟

2- علت درخواست خود برای پناهندگی در آلمان را بیان نمایید

3-در کشور خود به چه شغلی مشغول بوده اید؟

4- آخرین مدرک تحصیلی شما چیست ؟

5- آیا جزو احزاب سیاسی و یا اقلیتهای مذهبی بوده اید؟

6- آیا در کشور خود تحت تعقیب قضایی هستید؟

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران موسسه اعزام دانشجو اندیشه پویان تماس حاصل نمایید.

 

http://www.andishepooyan.ir

88080308

66514111

09121148966

کانال تلگرام : https://t.me/Andishepooyanir