پیغام خطا

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls در _menu_load_objects() (خط 579 از /home/andishepooyan/public_html/includes/menu.inc).

شرایط تحصیل در رشته پزشکی آلمان

 تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه های آلمان 

 

تغییر شرایط پذیرش برای تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه های آلمان 

 

ایالت‌ها و دولت فدرال آلمان موظف شده‌اند در مقررات مربوط به نحوه گزینش دانشجو و اعطای پذیرش در رشته‌های پزشکی بازنگری کنند. پزشکی یکی از رشته‌های محبوب در آلمان است و شمار متقاضیان هر ساله بیش از ظرفیت دانشگاه‌هاست.
در حال حاضر تحصیل در رشته پزشکی در کشور آلمان چندان آسان نیست. برای گرفتن پذیرش در این رشته و چند رشته دانشگاهی دیگر، سدی وجود دارد که به آن نومروس کلاوسوس (Numerus clausus) می‌گویند و به معنای محدودیت‌پذیرش در برخی رشته‌های دانشگاهی از جمله پزشکی است.
هرگاه در برخی رشته‌ها شمار متقاضی از ظرفیت پذیرش در آن رشته بیشتر باشد، دانشگاه‌ها به "نومروس کلاوسوس" متوسل می‌شوند. مقررات مربوط به این محدودیت در چارچوب قوانین ایالتی و فدرال تنظیم شده است. البته در مورد برخی رشته‌ها که تنها در شمار معدودی از دانشگاه‌ها ارائه می‌شوند، به دانشگاه مربوطه هم حق تعیین معیارهای مشخص برای گزینش متقاضی در آن رشته داده شده است.
معدل دیپلم متقاضی از مهمترین معیارهایی است که در "نومروس کلاوسوس" منظور شده است. هرچه شمار متقاضیان تحصیل در رشته‌ی محدودیت‌داری مانند پزشکی در یک سال تحصیلی بیشتر باشد، معیار معدل هم به همان نسبت تغییر می‌کند. برای نمونه در صورت استقبال بیش از ظرفیت پذیرش در رشته‌پزشکی، مانند اتفاقی که امسال در آلمان افتاد، معدل معیار در "نومروس کلاوسوس" به سمت نمره "یک" می‌رود.
در سیستم نمره‌دهی آلمان، بهترین نمره و معدل، "یک" است که معادل ۲۰ در سیستم نمره‌دهی ایران است.
توزیع پذیرش در رشته‌هایی با محدودیت "نومروس کلاوسوس" در آلمان .
۶۲ هزار متقاضی برای ۱۱ هزار ظرفیت
هم‌اکنون دانشگاه‌ها در اعطای پذیرش تحصیلی به متقاضیان رشته پزشکی این‌گونه عمل می‌کنند: ۲۰ درصد ظرفیت به بهترین معدل‌ها تعلق می‌گیرد، ۲۰ درصد به مدت زمانی که متقاضی در لیست انتظار قرار گرفته است و ۶۰ درصد هم از طریق معیارهای پذیرش دانشجو در دانشگاه مربوطه که در این مورد آخر هم میانگین دیپلم نقش اصلی را ایفا می‌کند. مصاحبه با متقاضی و امتحان هم برخی از مراحل گزینش نیز در برخی از دانشگاه‌های آلمان رایج هستند.
در آلمان میانگین مدت انتظار برای پذیرش در رشته پزشکی بین ۱۴ تا ۱۵ ترم است.
این معیارها و شرایط سختگیرانه باعث می‌شود که بسیاری از متقاضیان تحصیل در رشته پزشکی، سال‌ها در لیست انتظار دانشگاه مورد نظر خود منتظر دریافت اجازه تحصیل بمانند یا برای یافتن امکان تحصیل در رشته دلخواه راهی کشورهای دیگر از جمله کشورهای اسکاندیناوی یا کشورهای اروپای شرقی شوند.
آخرین بار ۶۲ هزار متقاضی برای تحصیل در رشته پزشکی ثبت نام کردند که ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های آلمان تنها ۱۱ هزار نفر بود.
البته باید افزود که هرچند در مورد اعطای پذیرش به کدانشجویان خارجی برای تحصیل در رشته پزشکی هم محدودیت‌هایی اعمال می‌شود، اما سهمیه این متقاضیان با سهمیه شهروندان آلمانی متفاوت است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران موسسه اعزام دانشجو اندیشه پویان تماس حاصل نمایید.

 

-اخذ پذيرش از دانشگاه های رایگان آلمان و اتریش و سایر کشورها با كمترين هزينه
- ثبت نام خوابگاه 
-مشاوره رايگان و مصاحبه سفارت
- اخذ ويزاي توريستي شينگن و دوره های زبان
-وکیل پناهندگی
تماس با ما :

www.andishepooyan.ir

88080308

66514111

09121148966

کانال تلگرام : https://t.me/Andishepooyanir