#ويزاي كار آلمان

چه کسانی می توانند برای ویزای کار آلمان اقدام نمایند؟

کشور آلمان برای متقاضیان ویزای جستجوی کار شرایط خاصی را در نظر گرفته است.

یکی از اصلی ترین شروط داشتن مدرک آکادمیک مرتبط با زمینه شغلی افراد است.

به زبان ساده تر متقاضی می بایست حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی و یا کارشناسی ارشد مرتبط با شغلی که در آن مهارت و تجربه ی کاری دارد ارائه دهد.

دومین شرط اصلی داشتن حداقل سه سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی شخص درخواست دهنده می باشد که البته این سابقه کار باید پس از اتمام دوره تحصیل در آلمان ارائه شود.

به عنوان مثال اگر فردی یک سال قبل از درخواست ویزا فارغ التحصیل شده باشد به احتمال زیاد با درخواست ایشان موافقت نخواهد شد، چرا که نهایتا یک سال سابقه کار مرتبط می تواند ارائه دهد.

بنابراین کشور آلمان فردی را به عنوان نیروی کار ماهر در نظر می گیرد که حداقل بین سه تا پنج سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی اش پس از اتمام دوره ی تحصیلی ارائه دهد.

شرط سوم برخورداری از شرایط سنی مطلوب است.

طبق شرایط ذکر شده از طرف کشور آلمان بهتر است متقاضیانی برای ویزای جستجوی کار اقدام نمایند که در رده ی سنی زیر چهل سال قرار دارند.

در واقع شانس ویزا شدن افراد بالای چهل سال بسیار اندک است مگر در موارد خاص.

اخذ  وقت سفارت ،وقت تاييد  مدارك ، وقت ويزاي جستجوي كار و دانشجويي 

اخذ پذيرش از دانشگاه های رایگان آلمان و اتریش و سایر کشورها با كمترين هزينه - ثبت نام خوابگاه -

مشاوره رايگان و مصاحبه سفارت -

اخذ ويزاي توريستي شينگن و دوره های زبان -

وکیل پناهندگی

تماس با ما : 

www.andishepooyan.ir

09121148966

ستارخان جنب پل تاج پلاك٥٩٢

انديشه پويان هيچ شعبه اي ندارد

88080308

66514111

09121148966

کانال تلگرام : https://t.me/Andishepooyanir

مشاوره رايگان همه روزه حتي روزهاي تعطيل