#شركت كاريابي انديشه پويان

 #ویزا_پیوست_به_همسر_متقاضیان_جستجوی_کار

 ویزا پیوست به همسر متقاضیان جستجوی کار

 

دوستان متاهلی که بعنوان ویزای جستجوی کار به کشور آلمان میروند ، پس از پیدا کردن کار و بستن قراداد کار می بایست اقدام به گرفتن نوبت برای ویزای پیوست به همسر کنند.

مرجع اعطای مجوز سفر به پیوست بستگان اداره Ausländerbehörde شهری است که در آن قرارداد کار دارید.

قوانین در ایالتهای مختلف آلمان متفاوت هست بعضی نمایندگی های اداره خارجی ها با دو فیش و بعضی نمایندگی های اداره خارجی ها نهایتا با سه فیش حقوقی متقاضی ،  تقاضا و دعوتنامه حقوق ویزای پیوست را صادر مینمایند.

بعضی از ایالتها شرط گذراندن دوره Probezeit ( آزمایشی کارکردن ) به همراه سه فیش حقوق به همراه تکمیل فرم اجاره مسکن توسط صاحب خانه را دارند.

شرط پر کردن فرم اجاره مسکن توسط صاحب خانه در تمام شهرهای آلمان یکسان است.

شرط داشتن مدرک زبان آلمانی سطح A1 برای همسر متقاضی ( که در ایران حضور دارند ) صد در صد است.

بچه های زیر ۱۲ سال مدرک زبان نیاز ندارند ، اما روز مصاحبه سفارت آلمان باید به همراه مادر یا پدر ( که در ایران هستند ) در سفارت حضور داشته باشند.

موفق ياشيد
#@Andishepooyanir

09123181328

88080308

09121148966